SONGKHLA

SONGKHLA Heerlijke Thaise gerechten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2095 beoordelingen
2 aug 2020 om 11:16 Delivery was faster then expected. Our previous experience with Songhkla was good. This time the food was soo tasteless.... Pad thai had no taste, my favorite somtam (papayasalad) zero taste lemon and spicyness was missing, masaman chicken was ok.
31 jul 2020 om 21:46 Heel erg lekker, precies optijd!
31 jul 2020 om 19:25 Eten was lekker, goed warm en netjes binnen de tijd bezorgd
29 jul 2020 om 20:05 Lekker eten en snel bezorgd. Prima ervaring. Ruime portie ook!
26 jul 2020 om 11:42 Delivery was late, although I did receive a call to apologise and the delivery man was also very polite and apologised. The food was exceptional - delicious and very hot. Highly recommend!
25 jul 2020 om 18:44 Super lekkere tom ka kai en groene curry.
24 jul 2020 om 20:22 Echt een super lekker Thais restaurant / heerlijk gegeten
24 jul 2020 om 0:51 I've ordered take away from them base on reviews but the food wasnt that tasty. Doesn taste like thai cuisine at all.(
19 jul 2020 om 21:55 Heerlijke maaltijd. Loempiaatjes vooraf. Vlees/rijstgerecht met salade erna. Leuke losse sausjes. Voor herhaling vatbaar.
16 jul 2020 om 12:26 Bestel regelmatig hier. Bezorging is altijd wel prima. en het bestelde is altijd lekker. Kwalitatief altijd wel goed. Houd je van thais, dan zeker aanrader.
14 jul 2020 om 11:21 Not Thai food, or at least what I had.
13 jul 2020 om 20:03 Tasty food.