SONGKHLA

SONGKHLA Heerlijke Thaise gerechten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2741 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Songkhla. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 23:14 Goede kwaliteit: Ben een terugkerende klant hier :-)
5 aug 2022 om 20:21 Heerlijk weer, het was er sneller dan voorspeld
4 aug 2022 om 19:52 Eindelijk Thai pittig naar mijn wens
4 aug 2022 om 13:17 De helft van de bestelde gerechten waren niet lekker. We hadden smorgens al besteld met een bezorgtijd om 18u. Het eten werd een half uur eeerder bezorgd. Onze gasten waren er nog niet, dus hoe hou je zo een grote hoeveelheid een half uur warm?
3 aug 2022 om 8:36 Prima
31 jul 2022 om 19:57 Het eten was goed warm en op smaak. Hele aardige mensen. Zeker een aanrader!
31 jul 2022 om 17:09 De qualiteit is constant hoog. Zeer goede Thai. Tom Kha soep en satay zijn goddelijk lekker.
31 jul 2022 om 12:03 Groenten en aardappeltjes ( geen roseval trouwens) ongaar en hard. Smaken tamelijk fantasieloos . Jammer
30 jul 2022 om 22:35 Vers authentiek Thaise gerechten. En voldoende ik heb er twee dagen van kunnen eten. Fijne en vriendelijke service. Toch al jaren op nummer 1 wanneer ik Thais wil laten bezorgen. Aanrader!
30 jul 2022 om 6:34 Heel aardige mensen en heerlijk Thais eten.
29 jul 2022 om 20:00 Heerlijk gegeten m’n complimenten!
27 jul 2022 om 6:26 1,5 uur op eten gewacht, koud bij aankomst.3 euro vragen voor een kleine bak witte rijst? Als je voor 20 euro wat je moet bestellen ook nog eens zelf je eten moet opwarmen, kan echt niet. Hoe dan? . 1 keer nooit meer heel jammer.