SONGKHLA

SONGKHLA Heerlijke Thaise gerechten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2683 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Songkhla. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 15:10 Het leek voor ons meer op afhaalchinees dan op typisch Thaise smaken. Verder wel in orde
15 mei 2022 om 20:33 Eten is 15 min. eerder afgeleverd. Dat was prima. Alleen hadden we satay kay besteld, en dat waren 4 stuks omletten?! Wat een teleurstelling. Ook nog Pad thai en pittig Kao pad kao klong besteld en was wel OK. Maar helaas hier nooit meer.
11 mei 2022 om 22:10 Eten zoals altijd heerlijk, had voor 20:00 besteld en werd netjes gebeld dat het wat later zou worden .. heel goed gedaan ben echt tevreden
11 mei 2022 om 21:33 Het eten dat goed smaakte was echt superlekker. Maar het deel met de groenten (helaas weet ik niet meer hoe het heet) rook naar afwasmiddel. En toen ik het begon te eten smaakte het ook zo. Die groenten heb ik weggegooid...
8 mei 2022 om 23:05 45 mins late and the food quality is so bad.
7 mei 2022 om 20:16 Authentic and delicious. One of the best Thai restautants in NL
7 mei 2022 om 19:19 Beste ooit wat is thuisbezorgd
7 mei 2022 om 10:17 Was buitengewoon heerlijk de massamancurry is by far mijn favoriet. We kregen zelfs wat wat extra. We gaan zeker nog vaker bestellen.
5 mei 2022 om 12:27 Delicious
4 mei 2022 om 11:55 Geweldige keuken, top bezorging vriendelijk en volgens mij kreeg ik nog wat lekkers extra. TOP
2 mei 2022 om 16:58 De bestelling was er eerder dan verwacht. Vriendelijke bezorging en het eten was verrukkelijk! Genoeg waar voor je geld en rundvlees waar meerdere restaurants van kunnen leren! Wij waren heel tevreden.
30 apr 2022 om 22:41 Heerlijk gegeten.