THAIS RESTAURANT SONGKHLA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2966 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thais Restaurant Songkhla. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 21:47 Het eten was zoals gewoonlijk een dikke 10! Je proefde dat het vers was en ook was het heerlijk op smaak gemaakt. Enige nadeel was dat het eten lauw tot koud bezorgt werd. Dus we moesten het even in de pan opwarmen. Voor de rest zeker een aanrader.
7 apr 2024 om 21:20 massaman curry erg matig: veel aardappel, nauwelijks groente en weinig kip; de saus is wel goed.
6 apr 2024 om 19:10 Wij hadden per ongeluk verkeerd adres ingevoerd, toch hebben ze alles gebracht en smaakte heerlijk! Goede service en eten
5 apr 2024 om 7:50 Het eten was heerlijk! Ik had de Tom yam met kip, ik had de boullion iets dikker gewild maar dat is mijn persoonlijke voorkeur en er zat iets te veel kipfilet naar verhouding in. Maar de smaak was heerlijk! Qua verpakking was het oke, plastic zakje n
5 apr 2024 om 7:47 Het was niet te eten, loempia stonken, saté mag echt niet zo genoemd worden, slechtste Pathai, en rijstgerecht… 0 smaak naar de Thaise keuken. Eerder een snackbar. Zonde van mijn geld. Nooit meer
31 mrt 2024 om 20:02 Top gegeten
29 mrt 2024 om 11:15 valt mee
24 mrt 2024 om 20:01 Heeeerlijk weer!
21 mrt 2024 om 22:26 Very big and good portions for the pad thai and the tofu satay. I recommend it a lot.
17 mrt 2024 om 16:55 Vanwege de drukte werd het wat later bezorgd maar hier kreeg ik netjes een telefoontje over. Eten is top!
16 mrt 2024 om 19:36 Songkhla is een tijd onze vast Thai geweest. Op gegeven moment leek de smaak wat veranderd te zijn; niet meer zo naar onze smaak. Vandaag sinds een tijdje toch weer eens besteld en het eten was weer ouderwets lekker. Top!
16 mrt 2024 om 8:25 Altijd heerlijk eten!